Wysłany: Sro Cze 02, 2010 3:21 pm Zarządzanie nie tylko zasobami ludzkimi
Witam! Ostatnio obiło mi się o uszy coś takiego jak zarządzanie projektami. Jak wiadomo pracując w marketingu realizuje się wiele projektów dla różnych firm. I tak sobie myślę, że taki program do zarządzania projektami może pomóc w zarządzaniu tymi wszystkimi sprawami i pracownikami. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym zakresie? Chciałabym spróbować w firmie wdrożyć korzystanie z jakiegoś systemu, a zależy mi na opiniach użytkowników. Jaki program dla firmy 10-osobowej?
[ Dodano: Wto Cze 22, 2010 11:55 am ]
Niestety nikt nie odpisuje. Poszperałam po Internecie. Dużo na innych forach jest o jakimś goProjekt Założyłam z ciekawości konto i nawet ok.
Tak patrzę po forach i wychodzi na to, że najlepiej oceniany jest Basecamp. Jest ok. Może nie ma nawet co porównywać, ale goProjekt (nie wiem czy tak w końcu mam pisać, tzn. od dużej P) jest mniej skomplikowany.
Dwa pozostałe z tych linków też spróbuję obejrzeć
Ja polecam Basecamp. Korzystaliśmy wcześniej w firmie z kilku innych aplikacji ale tylko na Basecampie tak dobrze nam się pracuje.
_________________ Inni tylko się chwalą, my dzielimy się wiedzą. Przeczytaj rzetelne teksty o marketingu na blogu Ardeum.pl i zobacz, co możemy dla Ciebie zrobić.
W tej firmie dowiesz się na temat zarządzania projektami, ponieważ właśnie w nich się specjalizuje:
www.leadership-center.pl - Szkolenia z zarządzania projektami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum