To ja poszukam klina:) a zanim to...
Nie wiem w jaki sposób twój adres trafia na listy mailingowe, ale ja raczej nie rejestruje się "gdzie popadnie" i kiedy proszą o podanie maila, najprawdopodobniej zrezygnuje z serwisu. W efekcie jeśli już coś trafia do mnie na skrzynkę, to jest to coś co przynajmniej w tym momencie, mnie interesuje. Stąd wynika fakt, że przeglądam newslettery. Z moich obserwacji, broń Boże niereprezentatywnych, wynika, że nie jestem wyjątkiem i w taki sposób zaczyna się zachowywać więcej ludzi. Ale to też tylko moje odczucia. Z ciekawości poszukam jakichś badań na ten temat i sprawdzę, na ile działa moja kobieca intuicja.
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 11:38 pm
Jak dobrze się orientuje, przecież Twoje dane adresowe (szczególnie maile) są sprzedawane różnym firmom, serwisom, które potem zapychają Twoją skrzynkę. Więc chcąc nie chcąc i tak masz 'spamik' na poczcie. Chętnie zobaczę jakieś wyniki badań, statystyki. Wtedy rozmowa przybierze obiektywne tory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum