Wiek: 22 Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 1 Skąd: Świnoujście
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 6:54 pm Format reklamy na przebieralniach
Witam serdecznie,
W tym roku w zakres działalności postanowiłem włączyć montaż przebieralni na plaży w jednym z popularnych nadmorskich miast. Profit z tego mają przynieść głównie reklamy umieszczone na budkach.
Ściany będą szerokości
-dwie po 2,05m
-drugie dwie po 1,80m
Tutaj jednak stoję przed dylematem, mianowicie chodzi mi o dobranie wysokości budek pod kątem powierzchni reklamowej. Mam tutaj dwie opcje:
-1,56 m - tyle ile pierwotnie planowałem gdyż ten wymiar idealnie wchodzi do mojego samochodu dostawczego a co za tym idzie diametralnie ułatwia transport materiałów.
-1,80 m - ten wymiar doradził mi kolega gdyż wg niego wpasowuje się w standardowy wymiar 120x180cm. Jednocześnie przy tym wymiarze transport jest bardzo utrudniony.
I tu pytanie do Was - czy pierwsza wysokość może być czy też za normę obiera się ten drugi wymiar. Na jedną ścianę budki tak czy inaczej przypada tylko jedna reklama co wiąże się z tym że reklamodawca powinien chcieć wykorzystać maksymalnie całą powierzchnię a więc dopasować wymiarowo swój banner - tak mi się przynajmniej wydaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum