Wysłany: Czw Mar 31, 2011 8:12 am reklama "tradycyjna" - czy ktoś jeszcze w to wierz
Witam, ciekawi mnie czy ktoś na tym forum jeszcze myśli o reklamie tradycyjnej, bo z tego co widzę to cały dział "REKLAMA" zapełniony jest tematami internetowymi. Chodzi mi oczywiście o np. ulotki, foldery, billboardy, ... Czy nie wierzycie już w ich skuteczność?
-------------
Pozdrawiam Mikołaj
zdjęcia reklamowe
Oczywiscie, ze warto! Zwlaszcza lokalnie, wszystko zalezy od typu biznesu ale na dobra sprawe Internet daje mase mozliwosci, ale to nie jest tak, ze reklama offline umiera.
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 10:22 am
Ale widać po ilości i objętości odpowiedzi, że raczej jest marnie w tym temacie. A nie sądzicie, że teraz łatwiej jest się przebić wykorzystując "klasyczne" media, bo wszystko przeniosło się do Internetu?
Nie sądzę, aby reklama tradycyjna powiększyła twój zysk. Internet i wiele form, które można zastosować dzięki niemu da ci o wiele większe szanse na dostęp do klientów. Ja stosuję program Adder8. Jest to program do pozycjonowania twojej strony internetowej, i sprawia, że twoja strona może być widoczna w pierwszych wynikach wyszukiwania przez co twoja strona jest o wiele bardziej odwiedzana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum