Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 56 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 10:36 am
Nie do końca, bo wg. mojego guru rozwoju osobowego " dochodzenie do bogactwa w pocie czoła najkrótszą drogą na cmentarz" . Musimy uczyć się zatrudniać swoje pieniądze do ciężkiej pracy dla nas. Ja pomimo swoich lat uczę sie tego, żeby jeszcze coś dobrego zrobić dla Matki Ziemi i drugiego człowieka
Nie wiem czemu ale jeszcze żaden z moich znajomych nie dorobił się na MLMach. Na początku jest fajnie... jeżdżą na płatne szkolenia itp itd po czym ostatecznie nie zarabiają nic.
Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 56 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 7:25 am
Wiesz dlaczego tak jest? bo mają złych sponsorów. Wszyscy idą na ilość a nie na jakość . Sam to dopiero niedawno zrozumiałem i masz rację niewiele w MLM zarabiam tylko dlatego, że nie wyszkoliłem odpowiednio swoich zasponsorowanych osób. Ale teraz to się zmieniło i szukam odpowiednich osób max. 5 do budowania od nowa biznesu MLM. Nie ma znaczenia jakiego i na bazie jakiej firmy, MLM jest jednym z najbardziej rozwijających się biznesów na świecie. Nie należy go mylić ze sprzedażą bezpośrednią, czy nie daj Boże piramidą finansową, jest biznesem a każdy biznes zbudowany na poważnych fundamentach przetrwa i będzie zarabiał nawet jak będziemy na urlopie czy w łóżku. Chętnych zapraszam na swoje strony i do współpracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum