"Opakowanie jako instument Marketingu na przykładach producentów(Polmos,Sobieski z.o.o V&S Luksusowa)" oto temat mojej pracy licencjackiej, poszukuje wszelkich ksążek,publikacji,artykółów. itp, które mógłyby wzbogacic moją prace urozmaicic ją.
W necie znalzałem pare tylko artykłów przydatnych dla mnie.
Proponuję, abyś poszukał agencji brandingowych, reklamowych, designerskich itp. specjalizujących się w tworzeniu opakowań. W Polsce może być takich specjalistów niewielu, jeśli znasz angielski, poszukałbym na zachodzie. Na ich stronach poszukałbym w działach z artykułami, z PDFami (whitepapers) i na blogach - wskazówek najbardziej aktualnych.
Cisowianka Perlage jako polski przykład brandingu - o tym możesz napisać również coś ciekawego.
Cisowianka na rok Chopinowski związała się z artystą Andrzejem Pągowskim i stworzyła limitowaną edycję wody z nową etykietą (Woda sama w sobie jest nowa i ma nowoczesny design) - tu ciekawe materiały, które powinny Ci się przydać:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum