Wysłany: Wto Lip 06, 2010 8:24 am Prośba o pomoc w zdobyciu materiałów
Witam,
Piszę pracę licencjacką na temat Promocja jako element marketingu mix. Jestem przy rozdziale praktycznym i nie mogę uzyskać informacji od żadnej firmy o stosowanych narzędziach promocji z opisem. Czy ma ktoś może dostęp do takich informacji i mógłby mi pomóc?
Napisz konkretniej o jaką promocję chodzi?
Reklama standardowa, niestandardowa
PR, marketing
Outdoor, radio, tv, internet?
pozycjonowanie, social media marketing
Potrzebuję następujących informacji:
-charakterystyka firmy(historia,produkty, schemat organizacyjny), jeżeli nie są ogólnie dostępne
-narzędzia promocji mix stosowane przez firmę wraz z opisem : reklama (telewizyjna, prasowa, radiowa, zewnętrzna),public relations, sprzedaż osobista, promocja dodatkowa
Napisz jak się nazywasz i kontakt do Ciebie (prywatny mail) - możesz podesłać mi to na privie. Odezwę się do znajomych firm z Krakowa - może któraś z nich akurat będzie miała trochę czasu.
Ps. pamiętaj, że nikt tego za Ciebie nie zrobi. Z pewnością tego Ci nie napisze. Może opowiedzieć, przesłać materiały itp - ale to i tak wydaje mi się będzie dla Ciebie już coś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum